Cadeautjes
Je leest nu:

Een overhemd als cadeau

0
Blog

Een overhemd als cadeau

Het zoeken naar een cadeau voor een man is vaak best een lastige klus. Als het iemand is die je niet zo goed kent wordt het vaak een cadeaubon of een flesje drank. Ken je iemand beter of is het je eigen man dan kun je gaan voor een heerlijk geurtje of een uitstapje als cadeau. Maar heb je wel eens gedacht om een mooi overhemd cadeau te geven?

Hoe bepaal je de juiste maat zonder je cadeau te verraden?

Wellicht denk je nu, dat is lastig!? Zijn smaak ken je waarschijnlijk wel maar hoe bepaal je de juiste maat? Op de website van Mouwlengte7.com staat een eenvoudige maattabel. Als je deze gebruikt en zijn maten met deze info opmeet, weet je gegarandeerd dat het overhemd als gegoten zal zitten. Wil je niet zijn lichaam opmeten omdat je het echt als verrassing wil houden, pak dan een goed passend overhemd en meet die maten op.

Zoveel keus bij het kopen van een overhemd

Nog niet zo lang geleden werd een overhemd alleen op officiële gelegenheden en op kantoor gedragen. Overhemden waren alleen in het lichtblauw en wit te verkrijgen. Vandaag de dag kom je om in de overvloed van verschillende modellen, kleuren, patronen en pasvormen overhemden.

Manchetten in afwijkende kleuren

Vooral de manchetten van het overhemd hebben een grote verandering doorgemaakt. Vroeger zaten deze los aan het overhemd zodat ze afzonderlijk gewassen konden worden. Nu zitten ze vast en hebben ze vaak aan de binnenzijde een andere kleur dan het overhemd zelf. De andere kleur of het andere patroon zorgt voor een speels effect zodra de mouwen worden omgeslagen. Dit soort overhemden zijn zeer geschikt voor wat minder formele gelegenheden zoals een gezellig etentje met vrienden, een bezoekje aan een uitgaansgelegenheid of gewoon voor het dragen in het dagelijks leven.

Lees tip:  Krapte op arbeidsmarkt zorgt voor tekort aan SEO specialisten

Een overhemd met dubbele manchet voor een chique uitstraling

Is het overhemd bedoeld voor een officiële of nette gelegenheid? Kijk dan eens naar een overhemd met een dubbele manchet. Dit is erg chique en staat heel netjes. Een leuk extra cadeautje is dan een set met bijpassende manchetknopen.




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *